foreo.pl Załóż darmowe forum

Palenie ...

Jeśli nie wiesz jakie kwiaty kupić mamie albo chcesz aby ci doradzić w sytuacji , w której się znajdujesz , napisz a postaramy się ci pomóc .

Palenie ...

Postprzez Administrator Åšro Lis 05, 2008 10:47 am

Macie może jakieś dobre sposoby na rzucenie palenia ? dobre pomysły , co zrobić aby przeszła ochota na sięgnięcie po papierosa ? co sądzicie o tabletkach i plastrach typu Niquitin ? Mile widziane wasze historie dotyczące palenia , walki z nałogiem i rezultatów ;)
Administrator
Administrator

Dołączenie: Sob Paź 04, 2008 7:56 pm

Re: Palenie ...

Postprzez kaska85 PiÄ… Sty 16, 2009 1:11 am

na rzucenie palenia nie ma dobrego środka, moim zdaniem plastry i tabletki nie pomogą jak się nie ma silnej woli. Sama rzucałam ostatnio palenie i nie stosowałam plastrów ani innych podobnych rzeczy. Mi pomogły zajęcia, praca, studia i okres świąteczny, kiedy przebywałam wśród osób niepalących:)
kaska85

Dołączenie: Pią Sty 16, 2009 1:04 am

Re: Palenie ...

Postprzez Administrator Sob Sty 24, 2009 8:59 pm

pochwale się , że od 6.12.2008 jestem szczęśliwym niepalącym . Poniekąd szczęśliwym tak szczerze bo śni mi się to jeszcze po nocach i czasem mi brakuje tego dymka ale nie zamierzam do tego wracać , zbyt dużo mnie to wysiłku kosztowało .
Powiem wam , że pomogły mi tabletki Tabex , dostępne tylko na recepte . Lek ten wypiera nikotyne z organizmu pobudzając jednoczęśnie te same receptory jakimś tam swoim składnikiem, nie pamiętam dokładnie :P hehe . W każdym bądź razie nie było łatwo ale się udało :-)
Administrator
Administrator

Dołączenie: Sob Paź 04, 2008 7:56 pm

Powróć do Pomagamy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości